Kommersiellt

När jag 2012 började brygga öl hemma i köket så hade jag inga planer på att nå ut med ölen mer än till mina vänner och bekanta. Även om jag säkert tänkte tanken att det hade varit kul att kunna dricka sin egen öl på puben eller ja varför inte köpa den på Systembolaget.
Men inte hade jag trott att det skulle bara ta tre år och två veckor från det jag hade bryggt min första (mindre lyckade) öl i köket tills dess att jag kunde beställa min egna öl i baren.

Minus-1

minus-1-logoFör min del började med att pubchefen på Bishop arms på Gustav adolfs Torg i Malmö berättade att hon hade funderat på att det skulle öppna ett bryggeri i källaren, där hembryggare skulle få brygga öl och hon skulle servera den i baren. Det slutade med att jag och sju andra hembryggare startade Minus-1 i en före detta tvättstuga i källaren.
Mer om detta under Minus-1-fliken!

Med sikte på Systembolagets hyllor

I slutet av 2015 fick jag för mig att starta en Kickstarterkampanj för att finansiera en bryggning i lite större skala och försöka komma ut med den på Systembolagets hyllor. Mer om den kampanjen finns under fliken Kickstarterkampanjen.

Comments are closed.