Back on track…

Idag stack jag inom Biltema på vägen hem och köpte mig en induktionshäll, slängde i 20 liter vatten och körde igång. Och efter en stund  (vet inte exakt hur länge då den hade stängt av sig så jag fick sätta igång den igen. Kanske kom åt timerfunktionen eller nått) så koka det ordentligt. Jag testade med 20 liter då jag insåg i sista försöket att 25 är rätt drygt att lyfta och hälla så det kan bli att jag antagligen kommer köra 20 liters batchar istället för 25 som det var tänkt från början.

Tills jag kommer köra skarpt läge kommer jag antagligen att använda mig av ett liggunderlag och isolera kastrullen för att snabba på det hela ytterligare.

Jag var även inom Mekonomen, Clas Ohlson och Chilli. Så idag har jag fixat, förutom Induktionshällen, material till laksilen samt en kylväska på 50 liter. Mer om detta kommer imorgon.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.