Begagnade Brewdog flaskor

Har nog börjat tänka om lite angående vad jag ska ha för flaskor, just för att det ska vara lätt att införskaffa liknande flaskor till hela brygden. Eftersom jag, min bror och en del vänner är rätt glada i vad Brewdog släpper så lutar det lite åt att jag kommer använda sådana 33cl flaskor till att slänga den första brygden i. Dock blev inte etiketterna riktigt vad jag tyckte de hade innan, så om jag orkar så får jag tänka om helt eller så kör jag helt enkelt på detta tillsvidare.

+ att det var snuskigt enkelt att  plocka bort etiketterna 🙂

3 Comments:

  1. Tänk att det är så lätt att det blir Star Wars namn så fort man befatttar sig med Iperial stout. Min första hette Stout Vader… Sen blev nästa öl inte helt otippat “A New Hop”. Lycka till med bryggandet!

  2. Vi körde med BD-flaskor ett tag men gav upp det pga att de inte funkar bra i vanliga röda backar. Mitt tips: “Sierra Nevada”-flaskor. 355cl och går ned i vanliga röda backar hur enkelt som helst.

    • Ingen fara för min del. jag kör med de i kartonger som jag hämtar på bolaget. Så än så länge fungerar det bra, får se hur jag gör i framtiden. Har fått erbjudande att hämta säckvis med tomflaskor från bryggeriet i Helsingborg. Visst en säck flaskor att rengöra lär väl fylla badkaret, men jag behöver kanske inte ta alla på en gång 😛

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.