Från fat till flaska

Då jag tyckte det var lite väl  mycket pengar att lägga ut 995:- på en BeerGun för att fylla flaskor när jag kolsyrat ölen på fat så jag bestämde mig för att prova “Poor Man’s 

flaskfyllare

BeerGun”. Vilket är lite billigare alternativ. Jag byggde ihop min av följande delar:

Flaskfyllaren hade jag redan hemma och den slet jag sönder och sågade till, trädde på silikonproppen och koppla på kranen. Funkade skitbra! Precis som i videon så kom det först lite skum, så att ha ett glas bredvid att tappa det första i är en bra idé. Då har man ju något att dricka under tiden man tappar flaskorna.

Nu fick jag dock inte så många flaskor kvar att tappa av mitt fat då jag tog ut det när jag o några grannars satt på gården i fredagskväll. så av de 15-16 liter öl där var på fatet, blev det i slutändan endast 14 flaskor. 🙂 Men så blev det ju en trevlig kväll på gården med, och jag hörde inte en enda av grannarna som klaga när jag kom ut med fatet. 🙂

fatvampires-kiss

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.