Lite grejer via Aliexpress

aliexpres-inköpHar shoppat lite brygggrejer på aliexpress.com sista tiden. Bland annat dessa två på bilden ovan. Kvalitén verkar bra, men har inte hunnit med att testa refraktometern än, men det är bara att hålla tummarna att den funkar. Just den har jag i och för sig inte betalat en krona för då den enligt beskrivningen skulle visa båda SG och Brix. Men när jag väl fick hem den så hade den bara brix-skalan så jag skrev och klaga lite, det hela sluta med att jag fick behålla refraktometern och fick alla pengarna tillbaka. Så även om den inte skulle fungera som den ska så är ju ingen större skada skedd. Nu väntar jag bara på en PH mätare, digital termometer (kosta 10 kronor inklusive frakt så jag är rädd att den inte tål mer än en mäskning). Ska bli intressant att testa dessa mot vänners dyrare varienter och se om de visar rätt. Bazookan för 14 dollar (inklusive frakt) känns som den ska hålla bra mycket bättre än de jag tillverkat själv tidigare.

Comments are closed.