Tack för den här tiden och jag önskar dig lycka till i framtiden

Jag har alltid haft dig där vid sidan om, som backup, reserv till när det vanliga inte riktigt hinns med. Men efter erfarenheterna av de sista gångerna, så hoppas jag verkligen att det dröjer till nästa gång vi ses. Mest för att det tar sån tid innan du kommer igång med det du ska, men även att det inte finns så många varianter på dig.

Torrjäst, du är för seg på att komma igång, för lite variationer att köra med. Nuvarande bryggd börja  det bubbla lite smått efter lite mer än ett halvt dygn. Först ett dygn senare är den igång i samma takt som något jag pitchat med flytande jäst är på några timmar. Visst när det väl kommit igång med jäsningen så levererar US-05 alltid vad den ska, så jag kommer fortsatta att ha en eller två påsar i reserv hemma om lusten faller på och det inte finns tid till förkultur eller om maltextraktet är slut så jag inte kan göra en förkultur.

Men tack för den här tiden och jag önskar dig lycka till i framtiden.

Comments are closed.