Äntligen bubblar det igen

ingredienser-till-höstens-bryggningarI måndags bryggdes höstens första öl. Det blev en IPA med Cascade, Centennial och Chinook. Bryggningen flöt på rätt bra även om jag kände mig lite ringrostig med planerandet av bryggdagen. Så nu står det äntligen och bubblar under trappen igen. I veckan har jag även fått hem en beställning från humlegården och 50 kilo pale ale malt. Har även fått hem boken “Brew like a monk” som (av detta lilla jag hunnit läsa än så länge verkar riktigt trevlig).
Nästa vecka kommer jag nog att brygga mig en barley wine, ska bli kul att testa på den ölstilen, har knåpat ihop ett recept som jag tror kan bli rätt ok, kanske …

Andra öl som ligger på todo-listan är:

  • Belgian Strong Dark Ale
  • Stout
  • Ny batch av min kaffeporter Night of the Vampire (sista batchen med Harfusa kaffet, sorgligt med sant)
  • Ny batch av dubbel IPAn Pandemic Z

Comments are closed.