Börjar bli ont om tid

Den 15 juni bryggde jag en ny batch av min Night of the Vampire som jag tänkte skicka till Omnipollo´s hembryggartävling. Jag tyckte jag var ute i god tid, då de andra gångerna jag bryggt denna har den jäst ut på cirka en vecka. Nu har det gått två och en halv vecka och det bubblar fortfarande i röret. Än är det fyra veckor tills jag måste skicka in den. Det kan gå men det börjar bli ont om tid för att hinna med att tappa över den till sekundären, tillsätta kaffet, buteljera, kolsyrejäsa och stå i en-två månader o gotta till sig lite. Men det kan gå…
Eller ja det där med att stå o gotta till sig lite får jag nog hoppa och så får jag hoppas att de väljer att prova mina flaskor sist av alla.

 

 

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.