En flaska Outbreak! upphittad

outbreakIgår var jag inne och snacka med de som jobbar på Audio Video butiken i samma byggnad som jag jobbar.  Inne på deras lager hittade jag en Outbreak! (Bryggd #5) Någon gång i vintras/våras var jag inne med vars en flaska var till de tre som jobba där då, en sluta strax efter och ingen av de andra visste vem som skulle ta den sista flaskan som han glömde ta med sig hem. Då mina är uppdruckna sen länge så tog jag tillbaka den flaskan, fast blev tvungen att lova att komma ner och bjuda på någon mer nybryggt. Men det går ju att fixa.

Det hela har fått mig att fundera på om man ska gömma undan några flaskor från varje bryggd så de inte dricks upp direkt. Fast det hela beror kanske på hur ofta man dricker och hur snabb förtäringen är. Fast sen samtidigt varför? När man har möjlighet att dricka färsk IPA då ska man väl göra precis det, dricka den när den är färsk.

Outbreak! upphälld i glasVäl hemma hos mig stod den inte och samla damm länge…

Fortfarande fullt drickbar, även om humlen har lagt sig en hel del, så är den fortfarande rätt frisk i smaken och besken är i och för sig rätt låg. Vet inte om det är för att jag har druckit mycket DIPa på sista tiden eller om det var så redan då. Ja eller om det är dessa månader som har påverkat den negativt. Kul var det i alla fall att prova den igen.

 

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.