A New Hop buteljerad!

 

Nu är min andra öl äntligen på flaska, dock utan etiketter, vilka jag hoppas är färdiga imorgon. Fick inte ut mer än strax över 40 flaskor denna gången då det var massa jästrester i det hela satte igen kranen. :/

Dock verkar bryggden lovande (förutom mina problem med beskan) så jag kommer brygga en efter exakt samma recept så fort jag har fått ordning på att få fram beskan. För jag tror det kommer bli en bryggd jag kommer gilla. Fruktig som attans (massa ananas), får se hur den blir om två veckor när den är kolsyrad, och om fyra – fem veckor när den väl bör räknas vara klar. Blir nog drickbar, men dock ingen IPA. :/ Men med mer beska så tror jag det kommer bli riktigt bra. Hoppas jag i alla fall…

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.