Blev ett litet inköp av utrustning idag

Idag var jag en vända på COOP med sonen och hittade ett liggunderlag och några remmar så nu ska det bara skäras till sen ska det testas i helgen (om ingredienserna hinner komma). Förhoppningsvis kommer detta leda till att jag får ett bättre rullande kok och att mina problem med beskan ska lösas. Tror det gick loss på en knapp hundralapp för det hela.

3 Comments:

  1. Har planerat att göra samma inköp, dels för att isolera mäskkärl för jämnare tejp och dels för att isolera kastrull för snabbare uppkok. Du får rapportera hur det går!

  2. Tejp=temp efter autocorrect…

  3. Det hjälper till rätt mycket, inte gjort nån test på det hela än, men det kanske jag skulle göra och testa koka upp lite vatten för att kolla. men jag fick ett bättre rull i koket och det går lite snabbare att koka upp det. Funderar på att isolera locket också på nått sätt.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.