Det närmar sig ännu en bryggning

Idag kom det ett efterlängtat paket från maltmagnus. Ingredienser till de två kommande bryggningarna står nu här hemma och väntar. Frågan är just nu om man ska ge sig på att brygga två bryggningar på samma dag eller ta en i taget. Verkar lite väl mycket meck att brygga två samtidigt, hade nog behövt en hink till för att få det att flyta på ordentligt så det blir nog tyvärr bara en. Men det gör kanske inte så mycket för då kan jag testa och se om jag får rätsida på min IBU, om inte så får jag hitta på andra lösningar till nästa bryggd (typ justera vattnet, även om “några” anser att det inte ska behövas).
Men kastrullen är numera isolerad med ett liggunderlag och med en mindre batch i helgen så ska jag nog få bättre ordning på koket så det är bara hålla tummarna att det hjälper.

3 Comments:

  1. hej. jag är lite zombie-fantast och är hemskt intresserad av att få ett ex av dina flaskor. helst med innehåll, men tomflaska hade funkat i värsta fall. betalar givetvis. hittade din facebook-sida får att en vän till mig (Kalle Nimhagen) gillade. bor du i malmö (som Kalle) och har vi i så fall träffats?

  2. Vi kör sekundärjäsningen i 25l dunkar så har man hinkarna lediga för primärjäsningen och eventuellt andra moment. Alltid bra att ha extradunkar hemma.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.