Blev visst mer än lite ändringar i receptet

I går bryggdes en ny version av Zombie Apocalypse, först var det tänkt att bara skruva lite på det gamla receptet. Men efter ett tag insåg jag att jag hade skruvat på allt så det blir en helt annan öl, men under samma namn då den förra versionen ändå aldrig kommer att bryggas igen. Landade fortfarande lite på lite lägre OG än jag tänkt mig, men som de senaste bryggningarna kommer jag på att jag skulle ställa in krossen precis när jag krossat klart allt. Men till helgen ska jag skruva lite på den så det är klart till nästa veckas bryggning.
Jag slängde upp lite bilder från bryggningen på Instagram, med betoning på lite.

Death Twitch har fått i sig lagom med kolsyra nu och den har har lugnat sig efter torrhumlingen och smakar riktigt trevligt, om jag nu får säga det själv. Nu är det bara att buteljers den kvar. Visst är det smidigt med Beergun, men det är ändå inte speciellt roligt.
Torrhumlade även Brain Juice (Mosaic) idag så den ska fatas i början av nästa vecka. Men först blir det Malmö öl och whisky festival imorgon, där kanske man kan få lite ideer till vårens bryggningar.

Comments are closed.