Förkultur och jästskördning

Finns ingen ursäkt längre, jag måste komma igång med att skörda jäst och börja göra förkulturer. Så de senaste dagarna har jag samlat in information om det hela och skördat youtube på filmer. Så nu har jag nog ganska bra koll på det hela. Tyvärr blir det ju lite mer utrustning att köpa, dock inga större mängder. Såklart så kommer det in ett litet DIY-projekt här, trevligt! 🙂

2 Comments:

  1. Det där var ju en väldigt schysst grej! Jag har kikat på lite olika varianter, men det här var helt klart en av de bättre!

    • Ja den är rätt smidig. lite problem med bygget av min, då jag inte hittat en tillräckligt vass eladapter. Så fort jag gjort det så kommer ett blogginlägg om mina “misstag” osv. 🙂

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.