Lite nytt på sidan

Eftersom jag har bryggt något än i år och abstinensen blir värre och värre så har jag börjat skriva lite texter till sidan, även uppdaterat en del under “Ölets ingredienser”. Men jag “springer” även runt på nätet och läser andras bloggar, men då jag tröttna på att besöka sidorna utan att något hade hänt sen sist så fixa jag en länksida med de svenska hembryggarbloggar (under länkar i menyn) jag kom på. (Saknas du där och vill vara med så säg till!)
Håller även på med en text om vattenjustering, vilken jag känner kommer ändra sig med tiden. ju mer jag läser i böcker och på forum inser jag att det finns (nästan) lika många metoder att justera sitt bryggvatten som det finns hembryggare. Hur gör du när du justerar ditt vatten? Mäsken? Koket?

Den metod jag kör nu är kanske inte den mest bästa/effektiva, men den gör en del av sitt jobb i alla falll och ölen blir bättre än innan jag börja, mer om detta när jag skrivet klart den texten.

Snart, väldigt snart, är det dags för bryggning. Ingrediensser beställs nästa vecka och andra helgen i mars kommer det att bryggas två brygder.

Comments are closed.