Ölet ska bryggas

Som det ser ut nu så ska jag försöka brygga brygga lite mer intensivt de närmsta veckorna. Nu i veckan kommer jag brygga en single hop APA, sen får vi se när de andra hinns med.

  1. APA (single hop), Brain Juice – Mosaic
  2. Imperial IPA, Ska ändra om lite i min Zombie Apocalypse
  3. Modern Pilsner, živá mrtvola (arbetsnamn), (Cascade, Centennial)
  4. Belgisk Blond, Kludde – The Shapeshifter, (Antagligen med blåbär, hallon eller så …)
  5. Stout, inte funderat nått runt denna än.

Detta är planerna men man vet ju inte vad som kan hända längs vägen. Jag skulle ju även “behöva” brygga ny batch av Monastery of Undead. Något kommer säkert falla bort eller ändras och det kommer säkert dyka upp något annat. Är till exempel väldigt sugen på att göra pilsnern, men nackdelen med den är ju att den kommer ta upp platsen i kylskåpet en längre tid. Så risken är att den kommer få vänta tills det blir sommar och jag inte brygger lika mycket.

Comments are closed.