Sugen på ett kylskåp

kylskåpstest

Idag var jag på Harald Nyborg en sväng för att kolla in ett litet kylskåp de hade där. Beväpnad med en tumstock och en jäshink traskade jag in i affären och började riva ut hyllorna som satt i skåpet.

Det visade sig vara alldeles lagom stolek för en jäshink, och plockar man ut lådan i botten som ska vara till grönsaker o annat (i vanliga fall) så ska man även kunna få in ett fat där så det kan kylas före man trycker in kolsyra i det. Perfekt! OK att jag egentligen kanske skulle vilja ha 2-3 stycken sådan, eller ett stort och ett litet… Men det får jag tyvärr inte plats med i lägenheten och sambon skulle inte bli överförtjust om jag presenterade den ideén för henne.

Sen är det bara frågan om jag ska köra på BrewPi eller om det blir en Universaltermometer från Conrad. Det senaste alternativet är ju helt klart lättast, men lika roligt? Nja knappast…

Ska undersöka lite andra kylskåp innan jag tar ett beslut men detta verkar vara ett av de billigare kandidaterna (om man inte har tur att hitta ett på Blocket). Men att det kommer bli ett kylskåp inom en hyfsat snar framtid är jag nästan säker på…

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.