Snabb sammanfattning

Insåg att jag inte har skrivet här på ett tag, jag skyller allt på Facebook… Det är så lätt att jag av vana skriver uppdateringar där istället för att skriva ett inlägg här på sidan. Men mycket har hänt sen sist.

 Kickstarterkampanjen blev lyckad, och jag håller på att fixa med grejerna som ska skickas ut den till som backa kampanjen. Ska även hitta en tid att brygga ölen. Att jag inte har skrivet mer om detta här beror på båda Facebook, men den mesta av uppdateringen angående detta har skett på kampanjsidan.
Mer om den finns under fliken Kickstarterkampanjen.

Bryggningarna på Minus-1 fortsätter, senast idag bryggde jag en IPA som kommer att serveras i slutet av Mars skulle jag tro. Det kommer garanterat att skrivas om på Facebook, men jag ska såklart även komma ihåg att skriva det här. Om inget annat så kommer jag fortsätta att hålla listan under fliken Minus-1 uppdaterad.

Jag har även hunnit med att fylla 40, och lagom till festen för mina vänner hade Monster Boy Creations gjort några grymma taphandtag till mitt tapbord.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen oftare, men säkrast är att ha koll på Facebooksidan för det är där det är mest aktivitet.

Comments are closed.