Kolsyrenivå i olika öltyper

ÖltypCO2 volym
Amerikansk Amber Ale2,2-2,8
Amerikansk Brown1,5-2,5
Amerikansk Lager2,5-2,7
Amerikansk Pilsner2,6-2,7
Amerikansk Wheat2,3-2,6
Bamber Rauchbier2,2-2,6
Barley Wine1,3-2,3
Belgisk Dubbel2,2-2,6
Belgisk Frukt Lambic2,6-4,5
Belgisk Lambic3,0-4,5
Belgisk Ale1,9-2,5
Belgisk Trippel1,9-2,4
Belgisk white (Wit)2,1-2,6
Berliner Weisse3,5
Bock2,2-2,7
Bohemian Pilsner2,3-2,5
California Common2,4-2,8
Cream Ale2,6-2,7
Doppelbock2,3-2,6
Dortmunder Export2,6
Dunkelweizen2,6-4,5
Düsseldorf Altbier2,2-3,1
Eisbock2,4
Engelsk Bitter0,8-1,3
Engelsk Brown1,5-2,3
Engelsk Mild1,3-2,0
Engelsk Old/Stronge Ale1,5-2,3
Engelsk Pale Ale1,5-2,3
Flanders Brown1,9-2,3
Foreign-Style Stout2,3-2,6
Tysk Pilsner2,5
Hells Bock2,2-2,7
Imperial Stout1,5-2,3
India Pale Ale1,5-2,3
Irish Dry Stout1,6-2,0
Kölsch2,4-2,7
Maibock2,2-2,7
Märzen/Oktoberfest2,6-2,7
Munich Dunkel2,2-2,7
Oud Bruin1,9-2,5
Porter1,7-2,5
Schwarzbier2,2-2,6
Scottish Ale0,8-1,3
Strong Scottish Ale1,5-2,3
Sweet Stout2,0-2,2
Vienna2,4-2,6
Weizen/Weissbier3,6-4,5
Weizenbock3,7-4,7

Lämna ett svar