Nya kaffesorter till min kaffeporter

kaffeleverans

Idag var jag hemma hos Timmy som driver bloggen Livets nektar, en kaffenörd av rang. Med mig fick jag fyra olika kaffesorter att testa i min senaste batch kaffeporter som ligger i jäshinken nu. Eftersom Harfusakaffet som jag använt tidigare inte finns att få tag på mer så blir det att testa ut en ny sorts kaffe som passar bra att ha i ölen. Så den batchen kommer delas upp i fyra mindre så jag kan testa dessa (för mig) nya sorter.

  • Graciana Cruz, Pineapple Thief, Panama
  • Alcides Avendaño, Gigante Huila, Colombia
  • Santa Teresa, Geisha, Panama
  • El Amate, Guatemala

Det kom även ett recensionsexemplar av Mastering Homebrew av Randy Mosher. Har bara hunnit bläddra genom den lite snabbt, men den ser riktigt lovande ut, så recension av denna är att vänta inom de närmsta veckorna.

Comments are closed.