Snart kan det bryggas igen

Igår kom en leverans från Humlegården med maltkross, malt, humle, jäst, e-kolv och lite annat smått och gott. Så nu måste jag hitta en eladapter som passar till min magnetomrörare. Sen ska det bryggas en ny batch av Night of the Vampire, som dock kommer ändras lite i bryggprocessen. Som det ser ut nu kommer jag att mäska i 67 grader istället för 66 som jag gjorde på förra batchen.  Jag kommer även att köra en rejäl förkultur med WLP051 så jag inte får samma problem som tidigare med att jäsningen inte kom igång (Då fick jag i “panik” inhandla en påse Safale US-05 och slänga i).

Men jag ska undersöka det hela lite mer för att få reda på vad jag kan göra för att få till det där lilla som jag saknade i den kaffeportern. Den var bra redan, men inget säger att den inte kan bli bättre.

Efterlysning
Någon som har en gammal eladapter på cirka 7 volt och minst 1A som bara ligger och skräpar?

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.