Tidningsartikel & nya grejer

artikel
Idag kom artikeln i Kvällsposten/GT/Expressen när jag och de andra från Minus-1 var hemma hos Solobryggeriet och bryggde öl och prata med journalister och drack öl. Eller i sanningens namn så var det Jonas som bryggde och skötte det mesta snacket med journalisten medans vi andra testa en hel del öl. Men en bild fastna jag på i alla fall. Förutom artikeln ovan så kom det även en liten notis om just Minus-1.

Igår beställde jag ett gäng grejer från PGW så som PBW, Star San, salter, humle, jäst, kapsyler, och Corneliusfat (äntligen har jag ett eget sådan som håller tätt utan en massa meck).
Jag ska brygga en IPA på torsdag så jag hoppades att sakerna skulle komma i tid. Det visade sig inte vara några problem, redan idag vid lunchtid kunde jag hämta ut mitt paket. Så nu hinner jag buteljera mina fyra “olika” kaffeportrar imorgon (därav alla färgerna på kapsylerna). Sen verkar det som det kan bli en bryggning på fredag med men då tillsammans med Kapusta Brewing.

pgw

Comments are closed.