Justering av vatten

vågSenaste bryggden, Beware of the Shadows, var den första bryggden jag justera vattnet till. Efter mycket läsande, youtube tittande, rådfrågning med andra hembryggare så tyckte jag att jag lika gärna kunde testa. Det är ju egentligen inte så svårt som jag ville få det till innan jag testade. Sagt och gjort, jag beställde massa salter och mjölksyra från Humlegården, och en våg som kunde klara upp till 10g med en exakthet på 0.001g från ebay. Frakten tog cirka två veckor och den kosta runt 80:- (fraktfritt) och nu efter att ha testat den så kan jag inte hitta något jag är missnöjd med.

Ett inlägg om själva vattenjusteringen återkommer jag med när jag har fått lite mer insikt i det hela. Jag känner att jag först måste renskriva alla mina anteckningar och få lite mer praktisk erfarenhet innan jag ger mig på ett inlägg om det där.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.